سفارش تبلیغ
صبا ویژن

/خامنه ای ثروتمند ترین رهبر دنیاست/

خامنه‌ای ثروتمندترین رهبر دنیاست؛
چرا که:
خونی که در رگ ماست،
همه هستی‌مان،
جان ناقابل‌مان،
و مختصر آبرویی که داریم،
همه و همه،
از آن خامنه‌ای است.
که با این کلکسیون،
با این همه ثروت،
ویلا ندارد، بیت دارد…
خانه اش به جای فرش،
عرش دارد و گلیم و چند تکه آسمان.
و حسینیه امام خمینی(ره) دارد.
و چفیه دارد.
و عصایی که چوبش از شجره طوباست.
و دست مجروحی،
که ریشه در "کف العباس" دارد.

rahbar



برچسب‌ها: امام خامنه ای
[ سه شنبه 92/3/14 ] [ 9:45 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/احمدی نژاد شناسی/

ahmadi nejadدکتر محمود احمدی نژاد، ششمین رییس جمهور ایران پس از انقلاب و رییس دولت نهم و دهم کم کم به روزهای پایانی ریاست جمهوری اش نزدیک می شود. اکنون لازم است تا به بررسی عملکرد و رویکردهای او بپردازیم و در واقع به این سوال که در کتاب های تاریخ آینده خواهد آمد بپردازیم:

«احمدی نژاد که بود و چه کرد؟»

احمدی نژاد، شهردار تهران بود و در سال 84 با شعار دولت عدالت محور و ولایت محور وارد صحنه انتخابات شد و توانست با جلب حمایت مردم، رییس جمهور ایران شود.

عملکرد و رویکرد اقتصادی احمدی نژاد

یکی از مسائل مهم و غیر قابل انکاری که در دولت محمود احمدی نژاد به آن پرداخته شد، توجه به عمران و آبادانی کشور بود و گام های مهم و سازنده ای نیز در این راه برداشته شد که البته اشکالاتی نیز به آنها مطرح است ولی در کل کارهای خوب و تاثیر گذاری در زمینه آبادانی کشور انجام شد مثل توجه بیشتر به روستاها و مناطق محروم، مسکن مهر، سدسازی در مناطق گوناگون و احداث طرح های عمرانی و...

اما بخش مهمی که در زمینه ی اقتصادی دولت احمدی نژاد، باید به آن پرداخت، مسئله  تورم و گرانی است. در دولت احمدی نژاد بدلیل تحریم ها و سوء تدبیرهای زیادی، نرخ ارز و تورم و به تبع آن قیمت کالاهای اساسی و غیر اساسی به صورت چشمگیری بالا رفت و بسیاری از اقشار آسیب پذیر را با مشکلات زیادی روبرو کرد. درست است که تحریم ها نقش اصلی و تأثیرگذاری را در این مسئله ایفا کردند اما، به نظر خیلی از اقتصاد دانان تحریم ها بیش از آنکه غربی ها میخواستند، اثر کرد و دلیل آن سوء تدبیر و سهل انگاری های دولت بوده است.دولت احمدی نژاد (مخصوصا دولت دهم) بیشتر توجه خود را به بازی ها و مسائل سیاسی معطوف کرد و به نظر من همین مسئله باعث شد که از توجه دولت به عرصه ی مهم اقتصاد کاسته شود  و مشکلات زیادی در زمینه ی اقتصاد در کشور به وجود بیاید.

یکی دیگر از مهم ترین برنامه های اقتصادی دولت احمدی نژاد اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بود که در مجموع خود قانون، قانون خوبی بود ولی به اعتقاد خیلی از اقتصاددانان تمامی بندهای این قانون به خوبی اجرا نشد و همین مسئله باعث شد تا هدفمندی یارانه به یکی از عوامل گرانی ها و تورم نبدیل شود.

عملکرد و رویکرد سیاسی محمود احمدی نژاد

ahmadi nejadهمانطور که گفته شد، احمدی نژاد با شعار مردم مداری و ولایتمداری و پیروی از رهبری بر سر کار آمد و همین مسئله باعث شد تا شور و شعف زیادی در بین جوانان ولایتمدار پیدا شود. 

اما این ولایتمداری کم کم افول کرد و احمدی نژاد به عناوین و رفتارهای گوناگون با رهبری زاویه پیدا کرد. شواهدی بر این مدعا:

از سال پیش با نزدیک شدن به زمان انتخابات، رهبری همواره به حفظ آرامش و دوری از تشویش اذهان عمومی توسط همه مردم و بخصوص مسئولان بالای نظام تآکید فراوان کرده اند.

اما احمدی نژاد در پی دستگیری جوانفکر، از نزدیکانش نامه ای به رییس قوه قضاییه نوشت و از او تقاضای بازدید از زندان اوین کرد. رییس قوه قضاییه از این کار احمدی نژاد ممانعت کرد و احمدی نژاد از پا ننشست و نامه ی دیگری را رسانه ای کرد. رییس قوه قضاییه در جواب به این نامه برای احمدی نژاد تأسف خورد که در چنین شرایطی که جامعه احتیاج به آرامش دارد، اقدام به انتشار رسانه ای نامه های تشویش برانگیز می کند و موضع قبلی خود را بار دیگر تکرار کرد. کار تا آنجا پیش رفت که رهبری مستقیما وارد عمل شدند و در دیدار دانش آموزان گفتند:

اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤساى محترم هشدار میدهم. من از رؤساى قوا حمایت کردم، باز هم حمایت میکنم - مسئولند، باید کمکشان کرد - اما به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند. نه اینکه این نامه‌نگارى‌ها خیلى مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهاى جزئى را مایه‌ى جنجال و هیاهو و استفاده‌ى تبلیغاتى دشمن و خوراک تبلیغاتى رادیوهاى بیگانه و تلویزیونهاى بیگانه نکنند.

 و این یکی از نقاط برجسته ی افول ولایتمداری احمدی نژاد بود. اما احمدی نژاد به همین بسنده نکرد و با بی توجهی به توصیه ی رهبری مبنی بر حفظ آرامش و دوری از تشویش اذهان عمومی موجب تشکیل یکشنبه ی سیاهی شد که این لکه ی ننگ بر دوره ی ریاست جمهوری او خواهد ماند.

ahmadi nejad خلاصه بگویم: روز یکشنبه ای بود، مجلس استیضاح وزیر کار و رفاه اجتماعی را در دستور داشت و آن روز قرار بود تا وزیر استیضاح شود و قاعدتا احمدی نژاد هم که رییس دولت بود، باید حضور می داشت. احمدی نژاد برای دفاع از وزیرش روی جایگاه رفت، گفت و گفت وگفت ولی دیگر به جایی رسید که رویش را به سمت لاریجانی برگرداند:

بگم؟؟؟ بگم؟؟؟

 

و بگم و بگم هایش شروع شد. نواری را پخش کرد که محتوی صحبتهای رد و بدل شده بین فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی بود.

اما سه سوال اساسی:

1- مسائل مربوط به فاضل لایجانی چه ربطی به برادرانش داشت؟

2- اصلا کل این مسئله ی نوار و بگم بگم، چه ربطی به استیضاح وزیر کار داشت؟

3- دلیل این کار در شرایطی که رهبری مدام به حفظ آرامش سفارش می کردند، چه بود؟

اینها سوالاتی است که از آن روز تا کنون در ذهن مردمی که احمدی نژاد را ولایتمدار می شناختند، باقی مانده است.

اما واکنش رهبری چه بود؟

 رئیس یک قوه به استناد یک اتهامِ ثابت نشده و مطرح نشده‌اى در دادگاه، دو قوه‌ى دیگر را متهم کرد؛ این کار بدى بود، این کار نامناسبى بود؛ اینجور کارها، هم خلاف شرع است، هم خلاف قانون است، هم خلاف اخلاق است، هم تضییع حقوق اساسى مردم است. یکى از حقوق اساسى مهم مردم این است که در آرامش روانی و در امنیت روانی زندگى کنند؛ در کشور امنیت اخلاقی برقرار باشد. اگر یک فردى متهم به فساد است، نمیشود به خاطر او انسان دیگران را متهم کند؛ حتّى اگر ثابت هم میشد، چه برسد به اینکه ثابت نشده است، دادگاهى نرفته، محاکمه‌اى نشده. به استناد متهم کردن یک نفر، انسان بیاید دیگران را، مجلس را، قوه‌ى قضائیه را متهم کند؛ این کار درست نیست، این کار غلط است. بنده فعلاً نصیحت میکنم. این کار، کار شایسته‌اى براى نظام جمهورى اسلامى نیست.

این زاویه پیدا کردن ها با رهبری و در رأس آن ها یکشنبه ی سیاه مجلس موجب شد تا آنچنان که در سفرهای اخیر استانی دولت مشاهده می شود، از اقبال مردم به احمدی نژاد کاسته شود.

mashaee

 یکی دیگر از اتفاقاتی که در هفته های اخیر رخ داد، همراهی احمدی نژاد با اسفندیار رحیم مشایی به هنگام ثبت نام بود. از ماه ها قبل زمزمه هایی مبنی بر حضور مشایی در انتخابات و حمایت احمدی نژاد از وی شنیده می شد.( این مسئله را متذکر می شوم که من در این متن کاری به شخصیت مشایی ندارم و این متن صرفا جهت تحلیل رفتارهای محمود احمدی نژاد نوشته شده است.) این مسئله زمانی روشن تر شد که مشایی در تمام سفرهای استانی اخیر در کنار احمدی نژاد دیده می شد و این موضوع زمانی کاملا آشکار شد که مشایی برای ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری با همراهی احمدی نژاد وارد وزارت کشور شد و احمدی نژاد هم طی سخنانی گفت:

مشایی یعنی احمدی نژاد و احمدی نژاد یعنی مشایی

طبق قانون حمایت هر یک از دستگاه های دولتی و اجرایی از کاندیدایی خاص خلاف مقررات محسوب می شود.

و در پایان سخنی با محمود احمدی نژاد:

ای کاش همانی که بودی، می ماندی....

یا علی 



برچسب‌ها: احمدی نژاد
[ دوشنبه 92/3/13 ] [ 3:51 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/بفرمایید شام/

maoto1

در آخرین پست از این موضوع به بررسی برنامه مروج فرهنگ ضد اسلامی و ضد ایرانی و تاثیرگذارترین برنامه شبکه من و تو- البته از نظر من- می پردازم.

ابتدا کمی با ظاهر این برنامه آشنا شویم.

این برنامه طی چهار قسمت آماده پخش می گردد. بفرمایید شام برنامه ای است که در آن چهارنفر به عنوان شرکت کننده «انتخاب» می شوند. و هر کدام از اینها طی این چهارشب برای سه نفر دیگر شام و پیش غذا و دسر تدارک می بیند و آنها را به منزل خود دعوت می کند و آنها می آیند و طی مراسماتی که در ادامه خواهم گفت، هر شب به پایان می رسد. پس از پایان مراسم مهمانی،  مهمانان پشت دوربین بفرمایید شام قرار می گیرند و در خصوص کیفیت غذا و برخورد های انجام شده نظر می دهند و در پایان هر شب، مهمانان به میزبان از یک تا ده امتیاز میدهند. در شب آخر جمع امتیازات برنده برنامه را مشخص می سازد و باز هم طی مراسمی از برنده تقدیر به عمل آمده و وجه نقدی نیز از سوی شبکه به وی اعطا می گردد. جدای از مهمانان عنصر دیگری نیز پشت دوربین بفرمایید شام ایفای نقش می کند به نام «طغرل» که ایفاکننده این نقش،امید خلیلی، مجری شعر یادت نره، یکی دیگر از برنامه های این شبکه است. او پس از فیلم برداری و میکس صحنه های انتخاب شده بفرمایید شام، روی صحنه های این برنامه حرف می زند که البته تاثیر زیادی در جذابیت و از نظر من تاثیرگذاری این برنامه می گذارد. خب، از آنجایی که در ظاهر میبینیم، همه چیز حاکی از یک برنامه جذاب، مفرح و آموزنده در خصوص آشپزی و خانه داری است.

اما بیایید کمی دقیق تر به این برنامه بنگریم:

اولا در این برنامه تمام حدود میان روابط زن و مرد زیر پا گذاشته شده و زنان عملا با مردان دست داده، روبوسی کرده و گاه یکدیگر را در آغوش می گیرند. بگذارید مثالی بزنم، اگر شما (در صورتی که مرد باشید) برای دیدار با عمویتان به منزل وی بروید و وقتی زنگ در را بزنید، متوجه شوید که دختر عمویتان که به شما نامحرم است، در خانه تنهاست، آیا هرگز وارد خانه خواهید شد؟؟؟؟ اگر انسان مقیدی باشید قطعا خیر. به یقین این کار را نخواهید کرد.. اما در این برنامه عملا نشان داده می شود و به نظر من آموزش داده می شود که مرد نامحرم به راحتی وارد خانه ی خانم شده و با وی دست داده و گاه روبوسی می کند و بدین ترتیب قبح این قضیه که مرد نباید وارد خانه زن تنها شود و با وی دست بدهد و روبوسی کند، در چشم مخاطب شکسته خواهد شد.

دوما اغلب در این برنامه، به پیروی از سیاست شبکه من و تو در ترویج موسیقی حرام، میزبان ترانه ای را برای مهمانان پخش میکند و اکثر اوقات، مهمانان و حتی زنان، مبادرت به رقص در مقابل مردان حاضر و دوربین تلویزیون میکند که باز هم قبح رقصیدن در مقابل نامحرم بدین وسیله شکسته خواهد شد.

سوما طغرل که پیش از این در موردش گفتم، اغلب هنگام پخش برنامه از عباران و کلماتی استفاده میکند که مروج فرهنگ منحط غرب و روابط کاملا آزاد میان زن و مرد است. مثلا گاها وقتی مردی به خانه ی زنی وارد می شود، طغرل میگوید:« آقا بوسش کن دیگه.... و از این گونه عبارات بی معنی و البته مخرب

چهارما در شب آخر این برنامه، چهار شرکت کننده ی این برنامه، جامهای لبریز از شراب را به هم می زنند و سر می کشند. بگذارید باز هم مثالی بزنم، اگر شخصی، مثلا دوست شما با علم به این که شما مسلمانید و شراب را نجس و آشامیدن آنرا حرام می دانید، به شما شراب تعارف کند، مسلما با او برخورد تندی خواهید کرد. ولی این برنامه به جای آن که به شما شراب تعارف کند،نشان خواهد داد که آشامیدن شراب در مهمانی ها زیاد هم کار غیر ممکنی نیست و قبح آشامیدن شراب را در ذهن شما و اطرافیان و حتی کودکان تماشا کننده ی این برنامه خواهد شکست.

خواهشا در صورت پیشنهاد یا ابراز مخالفت، نظر دهبد



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ دوشنبه 92/2/23 ] [ 6:28 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/دکتر کپی/

Dr.copy

دکتر کپی، برنامه ای که طرفدارانش منتظر پخش سری جدید آن هستند. چندین سری از برنامه های دکتر کپی تا کنون روی آنتن من و تو رفته اند و توانسته اند افرادی را نیز به خود جذب کنند. کمی درباره این برنامه توضیح می دهم:

این برنامه که نقش اول و رل اصلی کار در آن یک میمون انیمیشنی است، شامل بخشهایی چون تفسیر خبر، عکس هفته، مصاحبه و ... می باشد و جمعه ها ساعت 20:30 از من و تو روی آنتن می رود.

می توانم با جرات بگویم که این برنامه اثر پذیر ترین برنامه سیاسی من و توست که پر است از حاشیه و مسخره کردن این و آن و البته با قصد و غرض.

و اما دلایل من:

اولا در این برنامه (همانطور که در مطلب اتاق خبر گفتم) هیچگونه سخنی از پیشرفت ها، دستاوردها و پیروزی های ایران و ایرانی گفته نمی شود و همواره خبرهای پرحاشبه، ناگوار- از اقتصاد گرفته تا فرهنگ و سیاست که البته برخی غیر واقعی اند- خوانده می شود و اکثر اتفاقات روز کشور به سخره گرفته شده و اشخاص مطرح سیاسی و دینی کشور و سخنانشان- به غیر از رهبری معظم(البته به ندرت) که دلیل آن در ادامه گفته می شود- به باد تحقیر و تمسخر گرفته می شود.

دوما گفتم که از رهبر انقلاب به ندرت و به صورت غیر مستقیم در این برنامه اسم برده می شود و اکثر اخبار و مسخرگی ها مربوط به افرادی چون رییس جمهور، نمایندگان مجلس و... می باشد.البته اغلب، سخنان رهبری و امام و شعار های مربوط به ایشان مورد سخره واقع میگردد( مثل مسخره کردن ارتش بیست میلیونی و شعارهایی مانند این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده).دلیل این امر که مستقیما نامی از رهبر به میان نمی آید - البته به تحلیل من- این است که آنها می پندارند ممکن است افرادی که  این برنامه را تماشا می کنند، اندک اعتقادی به نظام و رهبری داشته باشند و آنگاه ممکن است وقتی ببیند که از رهبری در این برنامه بد گفته می شود، دیگر آن را نبینند ولی وقتی ببینند که در این برنامه به ظاهر مشکلات و گرفتاری های مردم مطرح می گردد و علاوه بر آن می توانند با مشاهده ی این برنامه دقایق شادی را سپری کنند، طرفدار پر و پا قرص این برنامه خواهند گشت.

سوما در قسمت مصاحبه، خانم به اصطلاح گزارشگر روی یکی از برنامه های سیاسی و اکثرا مذهبی میکس شده صحبت می کند. برای مثال قسمت هایی از حرف های حجت الاسلام قرائتی در برنامه سمت خدا انتخاب میگردد و آنگاه خانم گزارشگر پرسش هایی انتخاب می کند و سپس در مقابل هر پرسش قسمت های منتخب از سخنان آن استاد اخلاق بزرگوار پخش می گردد که به قول خودشان باعث خنده و شادی مخاطبان می گردد. این قسمت از برنامه که سراسر پر است از مسخره کردن افراد سیاسی و دینی و روحانیان برجسته و عالم، بسیار تاثیر درونی ای بر اشخاص می گذارد و آنها را از دیدن برنامه های دینی زده می کند و این برنامه ها را نه وسیله ای برای هدایت بلکه ابزاری برای خنده می داند و مهم تر آنکه وجهه و قداست روحانیت و روحانیان فهیم و آگاه را خدشه دار می کند.

چهارما -که بسیار مهم تر و اساسی تر ازهمه است- اگر از افرادی که این برنامه را می بینند بپرسید به یقین خواهید فهمید که گروهی از طرفداران پر و پا قرص این برنامه کودکان و افراد کم سن و سال این خانواده اند. به راستی هدف من و تو از انتخاب یک میمون انیمیشنی و جذاب برای کودکان و اختصاص بخش هایی از  این برنامه(همچون تصاویر و نقاشی های ارسالی کودکان) به کودکان چیست؟؟؟ کودکی که می خواهد این بخش ها را ببیند، صد در صد از ابتدا پای این برنامه می نشیند و بخش هایی همچون مصاحبه ی خانم گزارشگر و... را خواهد دید و صد در صد در آینده از افرادی که در این بخش ها به سخره گرفته می شوند، زده شده و خود نیز مانند مجریان این برنامه، آن افراد را مسخره خواهد کرد و بینش سیاسی و دینی او نیز در آینده متأثر از همین برنامه خواهد بود.

آیا با تحلیل های من مخالفید؟ نظر بدهید...



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ سه شنبه 92/2/10 ] [ 4:23 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/سالی تاک/

salitalkسالی تاک نام برنامه ایست که هر هفته و به مدت سی دقیقه از شبکه من و تو پخش می شود.

سوتی، جالب انگیز، شوک، زرشک طلایی و... قسمت های مختلف این برنامه اند. ساختار برنامه بگونه ایست که هر مخاطبی را به خود جذب می کند و او را تا پایان برنامه پای شبکه من و تو نگه می دارد.

در ظاهر به نظر می رسد که این برنامه ی حاشیه محور، برنامه ایست صرف مطرح کردن مشکلات مردم و فراهم کردن دقایقی سرشار از شور و نشاط و  به دور از سیاست  و سیاستمداران است.

مجری این برنامه، سالومه سیدنیاست.

ابتدا بیاید کمی بیشتر با سالومه آشنا شویم:

وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس علوم ارتباطات شاخه خبرنگاری از دانشگاه آزاد تهران و فوق لیسانس مدیریت بین الملل از دانشگاه آکسفورد و همچنین دیپلم بازیگری از کانون سینمای جوان است.
سالومه سیدنیا قبل از خروج از کشور در روزنامه های زن و ایران ( در زمان اصلاح طلبان ) و شبکه بی بی سی فارسی کار کرده است. وی در دوران اصلاح طلبان ، مدیر روابط عمومی خانه سینما نیز بوده است.

پیش از این گفتم که ظاهر این برنامه بسیار جذاب و مخاطب پسند است.اما چیزی که در باطن شبکه و در تکیه کلامها و حرف های حاشیه ای این برنامه و سالومه سیدنیا (مجری برنامه) مشاهده می شود خلاف این منظور را می رساند که این برنامه سیاسی نیست. اما چرا می گویم این برنامه سیاسی است؟

به این دلایل:

اولا اکثر گزاش های سیاسی منتشره در این برنامه حاوی موضوعاتی است که به ظاهر مشکلات مردم ایران را بیان می کند اما «نحوه ی بیان» سالومه بگونه ای است که نوعی تردید و دو دلی و گاهی احساس بدبینی به نظام اسلامی ایران را در ذهن مخاطب ایجاد می کند.

ثانیا همانگونه که پیش از این گفتم این برنامه حاشیه محور است. اما کار آن و نحوه ی اطلاع رسانی آن بگونه ایست که همین حاشیه ها به تشکیک عقاید افراد منجر می شود. بگذارید مثالی بزنم:

در روز یبست و دوم بهمن که همه خبر گزاری های داخل و خارج از حضور حماسی و پر شکوه و پر اقتدار ملت ایران سخن می گویند، در  سالی تاکی که در دوران دهه فجر از من و تو پخش شد، گزارش سالی تاک از کل بیست و دو بهمن ویدویی بود که محتوای آن نشان دادن محل توزیع آبمیوه در روز 22 بهمن بود و افرادی را نشان می داد که برخی با حرص و ولع در حال گرفتن آبمیوه بودند. سخنان سالومه در هنگام نمایش این ویدیو و خود ویدیو این مضمون را می رساند که مردم بخاطر آبمیوه و کیک به راهپیمایی می روند. البته ممکن است افرادی با این غرض هم در راهپیمایی شرکت کنند اما در این برنامه هرگز به این مساله اشاره نشده و نمی شود که درصد این افراد نسبت به افراد معتقد به اسلام و انقلابی که در راهپیمایی به صرف حمایت از نظام و نمایش اقتدار به صحنه می آیند، تقریبا صفر است.

این برنامه یکی از برنامه های من و توست که اهداف بسیار پنهان و مستتری است که فقط تحلیل گران و افراد بصیر می توانند این اهداف را تشخیص دهند. جدای از زمینه ی سیاسی، این برنامه گاها شامل بخش هایی است که خارج از شرع اسلام و عرف ملت ایران است که در رأس همه ی آنها بخش زرشک طلایی است که در آن موزیک ویدیویی پخش می شود که مثلا طرز لباس پوشیدن خواننده با ملودی و متن موسیقی هماهنگ نیست و از این دست تضادها. اما در اکثر این موزیک ویدیوها که در خارج از مرزها تولید می شوند، وضع ظاهری خوانندگان و بخصوص همراهان آنها بشدت نامناسب است. زرشک طلایی در عین نمایش این صحنه های مبتذل، در رواج موسیقی نیز نقش ایفا می کند.

در صورت پیشنهاد یا ابراز مخالفت، نظر دهبد



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ دوشنبه 92/2/9 ] [ 5:59 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/اتاق خبر/

otaghe khabar

یکی از اصلی ترین برنامه های سیاست محور شبکه من و تو برنامه ی اتاق خبر است که هر شب از این شبکه پخش می شود. این برنامه شامل بیان اخبار به قول خودشان واقعی از ایران و بخش دوم شامل بیان عناوین روزنامه های منتشره در ایران و ارائه پاره ای توضیحات پیرامون آنهاست.

این پوسته ی این برنامه ی سیاسی من و توست. اما بیایید کمی دقیق تر ببینیم.

اولا اگر این برنامه را دیده باشید، خواهید دید که سرشار از اخبار و حرف های در باطن مغایر با جمهوری اسلامی ایران است و بگونه ای خبرها در این برنامه چیدمان شده اند که نوعی احساس بدبینی و دودلی نسبت به نظام اسلامی در دل بیننده ایجاد می کند.

درضمن زمان این برنامه دقیقا بعد از دو اخبار مهم 20:30 و اخبار شبکه یک(ساعت 21) تنظیم شده است و رأس ساعت 21:30 برنامه آغاز می شود که می توان این گونه تحلیل کرد این برنامه به گونه ای تنظیم شده است تا مردم برنامه های اخبار ایران را ببینند و آنگاه دروغ های به قول آنان اخبار ایران در اتاق خبر موشکافی شود. اما اگر کسی کمی بصیرت و چشم باز داشته باشد، هدف این برنامه را با یکبار مشاهده اتاق در واقع بی خبر می فهمد و می فهمد که این برنامه در عین اینکه اخباری نیز به نفع برخی مردم اعلام می کند، اما هرگز حامی حقوق ملت مقتدر ایران نیست.

دوما دو پرسش از عوامل این شبکه و خصوصا این برنامه یا از علاقه مندان این برنامه است:

1- چگونه این برنامه که به قول خودشان گوینده اخبار و مسائل ایران است، هیچگاه از پیشرفت ها، عمرانها، آبادانی ها، موفقیت ها در عرصه های مختلف ملت ایران سخن نمی گوید و همواره به ذکر معضلات و مشکلات می پردازد؟ مگر اخبار نباید گویای حقایق باشد؟ خب پیشروی و پیروزی ها هم جزو حقایق و واقعیت هاست.

2- این پرسش را که می توان آن را استمرار پرسش قبلی دانست این است که:

چرا فقط خبرهای تشویش برانگیز و تشنج آفرین روزنامه های ایران انتخاب می گردد و فقط آنها در اتاق خبر خوانده می شود؟ یعنی در روزنامه ها هیچ خبری از موفقیت های علمی، ورزشی، فرهنگی و... ملت ایران وجود ندارد؟؟؟ پس چرا فقط به ذکر بدی ها بسنده می کنند؟؟؟؟

هدف همانی است که همواره به عناوین گوناگون صدایش به گوشمان می رسد:

جنگ نرم...

در صورت پیشنهاد یا ابراز مخالفت، نظر دهبد



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ یکشنبه 92/2/8 ] [ 5:54 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/ایران به رییس جمهوری نیاز دارد که.../

agha 

رهبری :کشور و ملت بزرگ و مقاوم ایران به رئیس جمهوری نیاز دارد که در عرصه بین المللی و در مقابل استکبار، نترس و شجاع، و در عرصه داخلی نیز صاحب برنامه، حکمت، تدبیر، معتقد به اقتصاد مقاومتی، دارای تهذیب اخلاقی، به دور از حاشیه سازی وتشویش آفرینی و دارای شعارهای منطقی و منطبق با واقعیت باشد.

دیدار با کارگران 7/2/92 

 

 

entekhabat



برچسب‌ها: امام خامنه ای | انتخابات ریاست جمهوری
[ شنبه 92/2/7 ] [ 3:16 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/شعر یادت نره/

omid

شعر یادت نره، نام برنامه ای است که به تازگی جا در بین دیگر برنامه های من و تو باز کرده است. برنامه ای که در آن افرادی به همراه آشنایانشان در مسابقه شرکت می کنند و محموعه ترانه هایی را که می خواهند انتخاب می کنند. آنگاه ترانه اجرا می شود تا جایی که  ترانه به قسمتی می رسد که شرکت کننده باید ادامه آن را حدس بزند. البته سه به اصطلاح یاور نیز در نظر گرفته شده است تا در موارد لزوم به یاری شرکت کننده بشتابند. هر چه فرد شرکت کننده ترانه های بیشتری را حدس بزند، مبلغ در نظر گرفته شده ی شبکه برای او بالا تر خواهد رفت. مجری این برنامه امید خلیلی است که پیش از این خبر ازدواج او با تیام(یکی دیگر از عوامل من و تو) بسیار خبرساز شده بود.

این بود خلاصه ای از آنچه در شعر یادت نره می گذرد.

تا اینجا همه چیز حاکی از یک برنامه ی جذاب و ظاهرا پرمخاطب است، اما هدف و ماهیت این برنامه چیست؟؟

در شعر یادت نره همانگونه که گفتم، افراد با خانواده و بستگانشان شرکت می کنند که اولا ظاهر بسیاری از افراد همراه بسیار خارج از عرف مردم ایران و گاهی بشدت نامناسب است. دوما برخی از بستگان و گاه خود فرد شرکت کننده هنگام پخش ترانه کنترل خود را از دست داده و همگام با آن می رقصند و گاه نیز حرکات ناشایستی از این دست در آنها دیده می شود.

این برنامه همگام با دیگر برنامه های شبکه من و تو در حقیقت تلاشی است برای ترویج موسیقی حرام و بی بند و باری های فساد انگیز دیگری که دامان غرب به آن آلوده است.

وقتی زنان جوان با پوششی نامناسب بی مهابا در مقابل دوربینی که تصویرش قرار است به قول خودشان در ایران پخش شود،اقدام به رقص و عرض اندام می کنند، صد در صد باید در فرهنگی بودن و ایرانی بودن این شبکه و این برنامه دچار تردید شد. ایرانی جدای از اسلامی بودنش در دوره های قبل از اسلام بسیار با شرافت و با فرهنگ و اخلاق بوده است. بگونه ای که اگر به تخت جمشید سری بزنید، نقش هایی از زنان را خواهید دید که با پوشش کامل در آن ظاهر شده اند.

پس هرگز شرافت و اصالت و از همه مهمتر دیانت خود را به برنامه هایی از این دست نفروشید.

بصیر باش همسنگر...

 



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ شنبه 92/2/7 ] [ 3:2 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/آکادمی موسیقی گوگوش/

آکادمی موسیقی گوگوش برنامه ای است که بصورت دوره ای پخش می شود و تاکنون سه سری از آن پخش شده است.

برنامه ای است که در آن به ظاهر جوانانی از ایران یا کشورهای دیگر برای ثبت نام در آن راهی لندن می شوند و بابک سعیدی و هومن خلعتبری، آنهایی را که به قول خودشان استعداد بیشتری دارند، برمی گزینند و به گوگوش معرفی می کنند. و سپس مجموعه برنامه هایی از این شبکه پخش می شود که حاوی آموزش موسیقی به این به اصطلاح هنرجویان است و سپس هم مسابقه که هر کدام از هنرجویان ترانه ای مشخص شده را روی صحنه میخوانند و به قول خودشان با رای مردم آنهایی که استعداد کمتری دارند، کنار می روند و آنهایی که مستعد در موسیقی هستند می مانند تا برنده نهایی مشخص شود.

این چکیده ای بود از آنچه در آکادمی می گذرد. حال کمی دقیق تر نگاه می کنیم.

گوگوش کیست؟ فائقه آتشین که ملقب به گوگوش شده است، خواننده دوران پیش از انقلاب در ایران است. امروز اگر از مردم آن دوران بپرسی، همگی رقاصگی و بی بند و باریهایش در رقصیدن با هر مردی را به یاد دارند. و اکنون او یکی از به اصطلاح داوران به قول خودشان پرطرفدارترین برنامه این شبکه است که او را با نام ستاره آکادمی نیز می شناسند.

اما دو شبهه که پیرامون این شبکه و خصوصا در مورد سری سوم این برنامه مطرح است:

بودجه هنگفت برنامه های پرهزینه این شبکه و خصوصا این برنامه( با وجودی که هیچگونه خط ارتباط پولی از سوی مردم با آن وجود ندارد) از کجا تأمین می شود؟

چگونه شخصی مانند اورینب مشایخی(ارمیا) که در ظاهر خود را مسلمان و مقید به اسلام می داند و حتی روسری ای هم به سر میکند، وارد این برنامه شده و باصدای کاملا باز و بی پروا به خواندن ترانه می پردازد؟؟؟؟ از آنجایی که هیچ کدام از مراجع و علما از صدر اسلام تا کنون صدای زن (به گونه ای که امروز در آکادمی مشاهده میشود) را جایز ندانسته اند، پس این زن به کدام مکتب معتقد است که از اسلام فقط حجابش را فهمیده است و بس؟؟؟؟؟

خواهشا در صورت مخالفت یا پیشنهاد در قسمت نظرات، اعتراض یا پیشنهاد خود را مطرح کنید.



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ جمعه 92/2/6 ] [ 7:59 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/شبکه من و تو/

سلام دوستان. از امروز به سلسله مباحثی پیرامون شبکه من و تو می پردازم. که شبکه ای است در ظاهر سرگرم کننده، بسیار شادی بخش و با برنامه هایی بسیار جالب. اما شبهاتی در مورد این شبکه مطرح است که برای هر کدام مطلبی را آماده کرده و تقدیم نگاهتان میکنم.

در مقدمه باید گفت که علیرغم کشور های غربی چون آمریکا که سعی دارند بیشتر از اهرم تهدید و تحریم و زور برای تحمیل عقاید و نظریاتشان به ملتها استفاده کنند، کشور انگلیس از سالهای اول پیروزی انقلاب، با یک نوع حرکت نرم و از داخل تخریب کن، شروع به جنگی سرد با ایران کرده است.

ایجاد شبکه ای با برنامه های بسیار جذاب و گاها آموزنده گوشه ای از این تلاش است.

من و تو شبکه ای است که در کنار برنامه های جالب و آموزنده ای که دارد، برنامه هایی نیز دارد که جوانان را تحت تاثیر سبک زندگی ضد اسلامی اروپا قرار می دهد. برنامه هایی چون آکادمی موسیقی گوگوش، شعر یادت نره، اتاق خبر، سالی تاک، موزیک، دکتر کپی و در رأس همه ی آنها بفرمایید شام، برنامه هایی هستند که ایفای این نقش را به عهده دارند.

در مقالات بعدی به تفصیل درباره ی هرکدام مطالبی ارائه خواهم داد...

manoto



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ جمعه 92/2/6 ] [ 7:32 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]