سفارش تبلیغ
صبا ویژن

/شبهاتی پیرامون شبکه من و تو/

پیش از این تحلیل هایی در خصوص برنامه های مختلف این شبکه ارائه داده بودم. اما در این پست، قصد دارم که کل این شبکه را مورد بررسی قرار دهم.

1- اولا دو سوال مطرح می کنم که کلا پایه و اساس این شبکه را زیر سوال می برد. اول اینکه دلیل اصلی تشکیل این شبکه چیست؟  کشور استعمارگر انگلستان عاشق چشم و ابروی ماست که برایمان این همه برنامه ی جذاب بگذارد؟ چرا باید این همه هزینه کند؟

دوم اینکه بودجه ی اصلی این شبکه از کجا تأمین می شود؟ مخارج برنامه هایی با هزینه های سرسام آور مانند آکادمی گوگوش و بفرمایید شام و شعر یادت نره و...، از کجا تأمین می شود؟ مسلما هیچگونه خط ارتباط پولی که از سوی ایران یا کشورهای دیگر برای کمک به این شبکه وجود ندارد، پس این هزینه ها را چه کسی یا کسانی تأمین می کنند؟

2- این شبکه، در ابتدا دو شبکه بود، یعنی من و تو 1 و من و تو 2، که من و تو 1 برنامه هایی مثل بفرمایید شام و چرا که نه را پخش می کرد و من و تو 2 صرفا برنامه های علمی و راز بقاء. که پس از مدتی این دو شبکه ادغام شد.  همین مسئله باید ما را به فکر فرو ببرد. خودشان که گفتند ما بدلیل کمبود بودجه ادغام کردیم، ولی هیچ عقلی این را نمی پذیرد که شبکه ای که هر روز برنامه هایی جذاب تر و پرخرج تر روی آنتن می برد، با کمبود بودجه مواجه شده باشد. شاید این تحلیل من کودکانه به نظر برسد، ولی من اینگونه تحلیل می کنم که قصد اولیه ی این شبکه به چالش کشیدن مسائل سیاسی ایران است و البته تأثیر گذاشتن روی سبک زندگی ایرانی اسلامی. به همین دلیل هم بوده که در ابتدا دو شبکه بوده و سپس ادغام شده. یعنی مثلا آنهایی که زیاد مشتاق دیدن برنامه های ضدفرهنگی و ضدجمهوری اسلامی این شبکه نبودند، من و تو 2 را نگاه می کردند که برنامه های علمی داشت ولی بعدها که ادغام شد، خب خودبه خود تبلیغات دیگر برنامه ها مانند بفرمایید شام و اتاق خبر را می دیدند و به تبع مشتاق می شدند که آن برنامه ها را نیز نظاره کنند.

3- در ابتدای تشکیل این شبکه، تعداد برنامه های سیاسی آن بسیار کم بود. اما رفته رفته به تعداد آنها افزوده شد. برنامه هایی که بعضی با زبان تحقیر و تمسخر و بعضی با تشویش و تحریک ذهن مردم سعی در بدبین کردن مردم به نظام داشتند و دارند. اکنون به نسبت ابتدای تشکیل این شبکه برنامه های سیاسی زیادی در این شبکه جا باز کرده اند. اتاق خبر، سالی تاک، دکتر کپی، چشم انداز و در تازه ترین اقدام شبکه ی نیم. البته این ها برنامه هایی هستند که بطور منظم پخش می شوند و به غیر از برنامه هایی مثل مصاحبه با فرح پهلوی و بازگویی خاطرات دوران پهلوی و مقایسه ی آن با زمان حاضر است.

من و تو

امیدوارم که عوامل این شبکه و البته هموطنان مدافع این شبکه پاسخی برای این شبهات و البته شبهاتی که قبلا مطرح کرده ام، داشته باشند.



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ شنبه 92/5/5 ] [ 1:37 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/شبکه نیم/

شبکه نیم،

جدید ترین تلاش شبکه من و تو برای به سخره گرفتن اتفاقات و حوادث سیاسی کشور....

پیرو مطالب و تحلیل های قبلی که حدود دوماه پیش در مورد شش عدد از برنامه های شبکه من و تو در وبلاگ منتشر کردم، برآن شدم تا تحلیلی از جدیدترین برنامه سیاسی این شبکه بنویسم تا هرچه بیشتر، چهره ی منافقانه ی این شبکه و عواملش آشکار گردد. 

شبکه من و تو در جدیدترین اقدام خود، تصمیم به ساخت برنامه ای با عنوان شبکه نیم کرده است که هم اکنون روی آنتن این شبکه است.

 در این برنامه چهره شخصیتهای بزرگ کشور، از جمله رؤسای سه قوه، آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله جنتی،سردار نقدی و بسیاری دیگر از شخصیتهای برجسته ی سیاسی و نظامی کشور به صورت عروسک های نمایشی درآورده شده و با سرهم کردن تعدادی داستان مزخرف و واقعا بی مزه، قصد به سخره گرفتن شخصیتهای بزرگ نظام و اتفاقات جاری کشور را دارد.

این برنامه یک برنامه کاملا توهین آمیز به افرادی است که اکنون در رأس امور کشور قرار دارند و با مسخره کردن چهره ی آنها و صدای آنها و داستانهای بی پایه و اساس در مورد آنها، قصد شکستن قبح مسخره کردن افراد برجسته ی کشور را دارد. همانگونه که این شبکه در موارد متعدد دیگری قصد شکستن قبح بسیاری از هنجارهای دینی ایرانیان در برنامه هایی چون بفرمایید شام و دکتر کپی را تجربه کرده بود که به تفصیل درباره ی آنها توضیح داده بودم.

یکی از چالش ها و در واقع سوالی که برای من مطرح شد، این بود که چرا در این برنامه -با عرض معذرت- عروسک نمایشی از رهبری ساخته نشد و گفتار و چهره ی ایشان مورد تمسخر این برنامه واقع نگشت و فقط به مسخره کردن تصمیمات و سخنان ایشان-البته بطور غیرمستقیم- پرداخته شد؟ کمی که فکر کردم دیدم به همان دلیلی که در برنامه دکتر کپی به ندرت نامی از رهبری می آمد و فقط بیانات و تصمیمات ایشان به تمسخر گرفته می شد. پیش از این نیز در تحلیل دکتر کپی گفته بودم که به تحلیل من دلیل  این است که آنها می پندارند ممکن است افرادی که  این برنامه را تماشا می کنند، اندک اعتقادی به نظام و رهبری داشته باشند و آنگاه ممکن است وقتی ببیند که از رهبری در این برنامه بد گفته می شود و حتی ایشان مورد تمسخر واقع می شوند، دیگر آن برنامه را نبینند ولی وقتی ببینند که در این برنامه به ظاهر مشکلات و گرفتاری های مردم مطرح می گردد و علاوه بر آن می توانند با مشاهده ی این برنامه دقایق شادی را سپری کنند، طرفدار پر و پا قرص این برنامه خواهند گشت. 

جالب اینجاست که آغاز به کار این برنامه مصادف است با دوران انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن. یعنی دوره ای که اتفاقات سیاسی مهمی در کشور رخ می دهد و همین مسئله بهانه ای و در واقع فرصتی شده است در دست عوامل شبکه من و تو ،تا این اتفاقات مهم را به سخره بگیرند و در آینده هم مشاهده خواهد شد که عملکرد دکتر روحانی و دولت یازدهم نیز توسط همین شبکه و برنامه هایی از این دست مورد تمسخر واقع گردد.

در صورت ابراز پیشنهاد یا مخالفت، نظر بدهید.



برچسب‌ها: شبکه من و تو
[ شنبه 92/5/5 ] [ 1:27 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/فقط نیم ساعت/

اعمال شب‌های قدر

سلام دوستان عزیز.

شب های قدر نزدیکه.

شب هایی که تقدیر یکساله ی ما در اون رقم می خوره.

خیلی از ماها تو این شبها به مساجد میریم و دعای جوشن کبیر و ابوحمزه میخونیم و آخرش هم قرآن به سر می گیریم.

ولی بیاین امسال یکم متفاوتش کنیم...

بیاین رنگ و بوی دیگه ای به شب قدر امسالمون بدیم...

بیاین یه کار جدید انجام بدیم....

میخوام یه پیشنهاد بدم

البته پیشنهاد خودم نیست. این پیشنهاد رو استاد بزرگوارم، دکتر سنگری، مطرح کردند و منم تصمیم گرفتم با شماها هم در میون بگذارم.

پیشنهاد اینه:

شب قدر هر چه قدر دوست دارید تو مراسم دعا و روضه و مداحی شرکت کنید.

هر چند رکعت که دوست دارید نماز بخونید.

هر چه قدر دلتون میخواد گریه کنین و از خدا طلب بخشش کنین.

ولی فقط نیم ساعت (نه بیشتر) بشینید و یه کاغذ و قلم دستتون بگیرید و خودتون رو بنویسید...

نقاط قوتتون رو بنویسید. تصمیم بگیرید تقویتشون کنید.

نقاط ضعفتون رو بنویسید. مصمم بشید کمشون کنید.

ببینید کدوم رفتارتون تو زندگی مانع رسیدن شما به هدف هاتون میشه. شناساییش کنید و سعی کنید اصلاحش کنید.

با خودتون و خدا تو شب قدر قرار بذارید که فقط یک گناه، فقط یک گناه رو ترک کنید.

این شب، شب مهمیه.

شبیه که برنامه یکساله شما تنظیم میشه.

پس بد نیست شما هم یه سهمی تو رقم خوردن این برنامه یکساله و ترک یک گناه از پرونده ی اعمالتون داشته باشید.

به بقیه هم این توصیه رو بکنید.

فقط وعده هاتون رو فراموش نکنید...

تا شب قدر سال آینده شرمنده خدا و امام زمان نشید.

یا علی



برچسب‌ها: ماه رمضان
[ شنبه 92/5/5 ] [ 9:26 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/معنیش این نیست/

a

اگه خاطرخواه زیاد داری ،

معنیش این نیست که فوق العاده بی نقصی

شاید خیلی ارزون قیمتی ... !

به نقل از http://sayberi174.persianblog.ir



برچسب‌ها: جنگ نرم
[ جمعه 92/5/4 ] [ 6:50 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/در عجبم/

دیش ماهواره

در عجبــــم از مردمانی که

از نــداری می نـالند اما

بر بــامِ خانه های محــــقرشان بساطِـ گنــاه پهـــن استــــ…

این روزها گنــاه از نان شبـــ هم واجب تــر است….

به نقل از http://sayberi174.persianblog.ir



برچسب‌ها: جنگ نرم
[ جمعه 92/5/4 ] [ 6:46 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/اختلافات رهبری و آیت الله العظمی وحید خراسانی/

آیت الله وحید

بر خلاف آنچه که تبلیغات مسموم بیگانگان در صدد القای آنند که میان آیت الله وحید با نظام و رهبری اختلاف وجود دارد ، چنین سخنانی شایعه ای بیش نبوده و صحت ندارد.

حضرت آیت الله وحید خراسانی اصل ولایت فقیه و اینکه در زمان غیبت امام معصوم(ع) فقیه عادل و مجتهد جامع الشرایط را در اموری نظیر: افتا، وجوهات شرعیه و...قبول دارند . ایشان در مورد نظام اسلامی , معتقدند که حمایت از نظام لازم است و در این باره فرمودند: اگر این نظام اسلامی نباشد، معلوم نیست چه در می‎آید؟ بدتر از گذشته می‎شود. حمایت از این نظام را لازم و واجب می‎دانم.(پایگاه اطلاع رسانی عصر ایران و تابناک 26/1/87) 

آیت الله وحید خراسانی درخصوص رهبر انقلاب نظرات قابل تاملی دارند که بیان آن در ایام سفر آیت الله خامنه ای به شهر قم قابل توجه است.به گزارش جهان این درحالی است که جریان ضدانقلاب تلاش می کند نظرات آیت الله وحید را در مقابل رهبری نشان دهند.

* هنگامی که آیت الله آملی لاریجانی (داماد آیت الله وحید) برای مشورت به خدمت آیت الله وحید خراسانی رسیده بودند تا نظرات ایشان را در خصوص پست ریاست قوه قضاییه جویا شوند ایشان فرمودند به هرطریق که می توانید این سید را کمک دهید ایشان تنها است اگر شما او را کمک نکند پس چه کسی به ایشان یاری رساند.

* روزی یکی از طلبه ها خدمت آقای وحید خراسانی می رود و از اوضاع و احوال کشور گلایه می کند و ایشان خطاب به این طلبه جوان می گویند آیا من می توانم کشور را اداره کنم ؟

این طلبه جوان بعد از مدتی تفکر می گوید؟ خیر شما نمی توانید این کشور را اداره کنید.

آیت الله وحید می گویند به راستی چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری می تواند این کشور را اداره کند.

* آیت‌الله محمد مهدی شب‌زنده‌دار نیز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حمایت آیت‌الله وحید خراسانی از مقام معظم رهبری گفت: آیت‌الله العظمی وحید خراسانی که ما بیست و چند سال خدمت ایشان مشرف می‌شدیم و تلمذ کردیم، چند بار در جلسات مختلف فرمودند «کارهای آقای خامنه‌ای بر‌اساس موازین است».

وی ادامه داد: یعنی ایشان ضوابط شرعی را مراعات می‌کنند و اصل در این است که هوا و هوس ندارند و وقتی تشخیص می‌دهند که این حکم، حکم خداست به آن عمل می‌کنند و این یک شهادت بزرگی است.

استاد دروس خارج حوزه علمیه قم گفت: در جلسه دیگری هم آیت‌الله وحید خراسانی از آیت‌الله خامنه‌ای و پدر ایشان تعریف کردند، بنابراین وقتی مقام معظم رهبری به حرم اهل بیت و قم مشرف می‌شوند، وظیفه همه ما است که از مقام شامخ ایشان تجلیل کنیم.

وی بیان داشت: این تجلیل، تجلیل از اسلام، مذهب، اهل بیت و مرجعیت بوده و شکر نعمت حکومت اسلامی است که خداوند متعال به این مملکت ارزانی داشته است.

همچنین این مرجع بزرگوار نسبت به مسائل مختلف جامعه اسلامی حساسیت لازم را داشته و در صورت لزوم دیدگاهها و تذکرات خود را به مسئولین ارائه می دهند .که به چند نمونه اشاره می شود:

به نوشته روزنامه «ابرار»، آیت‌الله وحید خراسانی در دیدار برخی اعضای جامعه مدرسین گفت: برای حفظ شعایر حسینی، باید از ورود بدعت‌ها و کارهای خلاف به نام عزاداری، جلوگیری کرد. 

آیت‌الله وحید خراسانی در دیدار برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حمایت از نظام اسلامی را واجب دانست و با انتقاد از برخی کارهای خلاف که به نام عزاداری انجام می‌گیرد، گفت: موضوع، حکم وجوب حفظ شعایر حسینی (ع) است. این کارهای خلاف، بدعت است.

آیت‌الله وحید خراسانی در بیان مصداق بدعت در عزاداری، عربده کشیدن، گفتن جملات کفرآمیز مانند «لا اله الا زینب» و «لا اله الا فاطمه» و خود را حسین الهی نامیدن و... اشاره و تصریح کرد: این‌ها که شعایر حسینی (ع) نیست. حکم وجوب مربوط به حفظ و تقویت شعایر حسینی (ع) است، نباید حکم از این موضوع به موضوع دیگری جابه‌جا کرد. (26 فروردین 1387)

(روزنامه جمهوری اسلامی 23/12/1388 صفحه شهرستان) (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 14/100132632)



برچسب‌ها: امام خامنه ای
[ پنج شنبه 92/5/3 ] [ 7:30 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/در این طرح شرکت کنید/

.:طرح عذاب شیطان در ماه رمضان:.
1-سجده کردن برای خدا
2-تلاوت قرآن
3- دیدار با مومن
4-صدقه دادن
5-فروبردن غضب
6-مسواک زدن
7-نماز اول وقت
8-صله رحم
9-دعا هنگام عطسه(یرحمک الله)
10-سکوت عاقلانه
بیاید ماه رمضونی جوری عذابش بدیم که تا حالا به عمرش ندیده!!!

sheytan چگونه شیطان را عذاب دهیم


برچسب‌ها: ماه رمضان
[ چهارشنبه 92/5/2 ] [ 12:57 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]

/نامه ای به رهبرم6/

سلام رهبر عزیزم.

در این نامه بیشتر میخواهم با زبان تصویر با تو و البته برخی از افراد سخن بگویم.

برخی می گویند که خامنه ای مشروعیت ندارد، مقبولیت ندارد ولی انگار چشمشان را بسته اند که به غیر از جمعیت های چند ده میلیونی مردم، چه افراد بزرگی، شخصیت و منش تو را تایید کرده اند و می کنند.

این عکس ها گوشه ی کوچکی از آن افراد است.

این عکس ها را می گذارم تا هم یادی از گذشته های دور و نزدیک باشد برای تو و هم پاسخی باشد برای یاوه گویان.

امام خمینی(ره)

rahbar 

سید حسن نصرالله 

rahbar     

آیت الله هاشمی رفسنجانی

رهبر

شهریار   

rahbar

دکتر محمدرضا سنگری

رهبر

علامه حسن زاده آملی

رهبر

رهبر

آیت الله آقا مجتبی تهرانی

رهبر

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی

رهبر

آیت الله خوشوقت

رهبر

آیت الله العظمی شبیری زنجانی

رهبر

آیت الله العظمی فاضل لنکرانی

   رهبر

آیت الله العظمی بهاء الدینی  


رهبر

آیت الله مشکینی

رهبر

آیت الله العظمی مکارم شیرازی

رهبر

آیت الله العظمی جوادی آملی

رهبر

آیت الله العظمی سبحانی

رهبر

آیت الله العظمی بهجت

رهبر

ملت ایران

رهبر

امیدوارم لذت برده باشی آقا

التماس دعا



برچسب‌ها: نامه ای به رهبرم
[ پنج شنبه 92/4/27 ] [ 9:2 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/بهتر از تشرف/

لازم نیست که انسان در پی این باشدکه به خدمت حضرت ولی عصر ، تشرف یابد،

بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز،سپس توسل به ائمه اطهار  بهتر از تشرف باشد.

آیت الله بهجت -رضوان الله علیه-

emam zaman



برچسب‌ها: امام مهدی(عج)
[ پنج شنبه 92/4/27 ] [ 2:15 صبح ] [ سید حجت الله انوشه ]

/به نظرتون موفق شدن؟/

مارتین ایندیک محقق آمریکایی اسلام و آمریکا:
دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان ها بکشانیم ، بلکه باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می توان نظام اسلامی ایران را نابود کرد 

یکی از مقامات بلند پایه آمریکایی :
هر زن چادری در کوی و برزن ایران ، به منزله پرچم جمهوری اسلامی است . لذا ما برای براندازی این نظام باید این حجاب را سست کنیم .

میشل هوِیلیک نویسنده فرانسوی :
جنگ بر ضد اسلام با کشتن مسلمان ها فایده ای ندارد . فقط با فاسد کردن آنها می توان به پیروزی دست یافت . پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان ، دامن کوتاه بریزیم .


مستر همفر جاسوس انگلیسی در کشورهای اسلامی :
زنان مسلمان دارای حجابی محکم هستند که نفوذ فساد در میان آنها ممکن نیست ؛ بنابراین باید آنان را فریب داد و از زیر چادر بیرون کشید .پس از آن که زنان را از چادر بیرون آوردیم ، باید جوانان را تحریک کنیم که دنبال آنها بیافتند تا در میان مسلمانان فساد رواج یابد ؛ و برای پیشبرد این نقشه ، لازم است اول زنان غیر مسلمان را از حجاب بیرون آوریم تا زنان مسلمان از آنان یاد بگیرند .

حالا به نظر شما دشمنان دین خدا تا چه خدی در اهدافشون موفق شدند؟؟؟؟؟

ماه مبارک رمضان میتواند تمرینی باشد برای ماه های بعد....

یا حسیــــن ادرکنی

hejab

منبع: http://mobashermontazer.blogfa.com



برچسب‌ها: حجاب
[ دوشنبه 92/4/24 ] [ 8:24 عصر ] [ سید حجت الله انوشه ]